Autenticitet, Passion och Självkänsla

Av Petra Lindblom 10 juli 2017 till fredag, 14 juli 2017 postad i Workshops // Kurser // Gestaltevent

- Intensiv utveckling av dina personliga färdigheter

Autenticitet, Passion och Självkänsla
Utveckling av dina personliga resurser. Stärk dina förmågor i de områden som är relevanta för dig: Närvaro: Intuition,Kontakt Intimitet Empati Mottaglighet Engagemang, Skärpa
/Gränser: Konfrontation Tydlighet Handlingskraft Genomslagskraft Beslutsamhet Kreativitet: Innovation Nyfikenhet Utforskande Bus Lekfullhet Riskvillighet Tillfredsställelse: Trivsel
Njutning, Energi-överskott Att vara i nuet Entusiasm, Att vila i sig själv

När

10 -14 Juli 2017

Var

Tisvildeleje, vid havet, på norra Själland, Danmark.

Kostnad

Kurspris inkl. boende och måltider dkr. 10750. Priset är exkl. förfriskningar och för företag exkl. moms.

Anmälan

petramarialindblom@gmail.com

Målgrupp

Kursen riktar sig i huvudsak till vuxna med behov och lust att utforska sig själva och sina egna resurser, oavsett bakgrund, utbildning och position. Kursen är starkt personligt engagerande och just därför mycket berikande för livskvaliteten.
Ju mer du använder hela paletten av din personlighet, desto mer energi får du och därmed kommer du att uppleva att dina sinnen skärps, att du får en starkare situationsmedvetenhet, ett större känsloregister, en större förmåga att påverka din situation, ett vidare perspektiv och en betydande höjning av välbefinnande och prestanda. Arbetsformerna är varierande och består av en tematisk undervisning med övningar, engagerande dialoger, personlig reflektion i små grupper, kreativa utmaningar och integrering av kropp och själ där vi också kommer att använda oss av de natursköna omgivningarna. Max. deltagare är 12 personer. Ansvariga lärare/tränare Sören Ewans Porting och Petra Lindblom, som båda är certifierade Gestalt-psykoterapeuter vid GIS-International. Kursen kvalificerar som terapierfarenhet till möjlig utbildning. Vi inbjuder internationellt och söker anpassa språket (engelska, svenska och danska), så att alla kan delta.

Kontakt och anmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.