Personlig utveckling – grundkurs för ett mer medvetet liv

Av Stina Stemme 21 november 2019 till torsdag, 02 april 2020 postad i Workshops // Kurser // Gestaltevent

Vill du utvecklas som människa och därmed få ut mer av ditt liv? Vill du utveckla och utmana dina relationer, såväl personligt som professionellt?

Personlig utveckling – grundkurs för ett mer medvetet liv
På en grundkurs i personlig utveckling får du möjlighet att med olika gestaltiska metoder och teorier öka din självkännedom i en mindre grupp som träffas under en längre period. Du får möjlighet att i ett tryggt sammanhang utmana dig själv och därmed öka din egen trygghet. Kursledare: Stina Stemme och Ulf Klingvall

När

Fr.o.m lunch till lunch: 21 – 24/11, 16 – 19/1, 20 – 23/2, 2 - 5/4

Var

Internat på Bogesund Slottsvandrarhem (Vaxholm)

Anmälan

https://gestaltakademin.se/utbildningar/16-dagars-personlig-utveckling/16-dagars-personlig-utveckling-Gk40/

Målgrupp

För dig som vill fördjupa din förståelse för vem du är och vart du vill. Och som vill arbeta upplevelsebaserat, tillsammans med andra i grupp under en längre period.
Syfte och mål Syftet är att ge deltagarna möjlighet till fördjupad personlig utveckling i grupp. Kursen ger även behörighet att söka vidare till Terapeutprogrammet och Organisationsprogrammet. Innehåll och upplägg • Pedagogiken är upplevelsebaserad med inslag av teori. Man jobbar till exempel med kroppsmedvetenhet, kommunikation, polariteter, ansvar, val och gränser. • Den framväxande grupptryggheten utgör basen för den enskildes personliga utveckling. • Kursledarna utgår bland annat från gestaltteori, existentialistisk filosofi och fenomenologisk metod. • Ledarna är utbildade vid Gestaltinstitut ackrediterade av EAGT. Anmäl och mer info https://gestaltakademin.se/utbildningar/16-dagars-personlig-utveckling/16-dagars-personlig-utveckling-Gk40/

Kontakt och anmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.