OBS

Google Geocoding API error: The request was denied.

Personlig utveckling i grupp

Av Petra Lindblom postad i Workshops // Kurser // Gestaltevent

Carina Strömbeck, Petra Lindblom i samarbete med med Sensus.

Personlig utveckling i grupp

På kursen får du möjlighet att öka din livskvalité genom att: bli mer medveten om dina tankar, känslor, reaktioner och handlingar. höja din självkänsla och din förmåga till intimitet. öka din förmåga att hantera konflikter och frustration. bearbeta oro, osäkerhet, rädsla, olust och prestationsångest. utveckla dina relationer, att bli bättre på att säga ja och nej. Du är med i en utvecklings grupp, där du i en trygg miljö kan dela med dig till andra och upptäcka nya möjligheter till kontakt och kommunikation. Du får möjlighet att arbeta med dig själv men också vara med i andras processer, vilket kan verka både stöttande och inspirerande.

När

14, 21, 28 februari, 1 kväll i mars samt 1 tim enskild terapi.

Var

Malmö

Kostnad

1950 kr

Anmälan

studioljungkulla@gmail.com; pia.lamberth@sensus.se

Målgrupp

Alla som är intresserade av personlig utveckling

Ledare Vi som leder gruppen är två erfarna och auktoriserade gestaltterapeuter. Till vardags arbetar vi med individuell och par-terapi, arbetar med personal utveckling och leder kurser. Carina Strömbeck, Certifierad Gestaltterapeut. Arbetar som samtalsterapeut - individuellt, par, grupper och konfliktbearbetning i arbetsgrupp. Petra Lindblom, Certifierad Gestaltterapeut, skådespelerska och teaterpedagog. Arbetar med individuell terapi, parterapi, uttryckande konst samt med personalutveckling. Har även terapikurser med internat i Dk. Tid Torsdagar 1730-2100 14 februari, 21 februari, 28 februari och den 21 mars. Samt en timma enskild terapi. Övrigt avanmälan senast 2 veckor innan kursstart, senare krävs läkarintyg

Kontakt och anmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.