Personlig utveckling på gestaltmetodisk grund

Av Stina Stemme från 07 september 2017 postad i Workshops // Kurser // Gestaltevent

4 x 4 dagar, kursledare Stina Stemme och Ulf Klingvall

Personlig utveckling på gestaltmetodisk grund

Du som önskar utveckling, förändring eller som bara vill ge dig tid att stanna upp och reflektera över dig själv, ditt liv, dina relationer och som önskar göra det tillsammans med andra.

När

7 september 2017 - 14 januari 2018

Var

Gits gård, Falkenberg, www.gitsgard.se

Kostnad

Privatbetalande: 17 500 kr (inkl moms). Företagsbetalande: 30 000 kr (exkl moms).

Målgrupp

Den som önskar fördjupad förståelse för vem du är, vill arbeta upplevelsebaserat och få teoretisk anknytning till praktiken.

Syfte och mål Att ge deltagarna möjlighet till personlig utveckling i grupp på gestaltteoretisk grund. Kursen ger behörighet att söka vidare till Terapeutprogrammet och Organisationsprogrammet. För Terapeutprogrammet krävs även genomförd Fördjupad personlig utveckling.

Innehåll och upplägg Kursledarna utgår från gestaltteori, existentialistisk filosofi och fenomenologisk metod. Den framväxande grupptryggheten utgör basen för den enskildes personliga växt. Pedagogiken är upplevelsebaserad med inslag av teori. Under kursen jobbar vi med kroppsmedvetenhet, kommunikationsnivåer, polariteter, ansvar, val och gränser. Grundkursens inriktning och profil påverkas av ledarens kunskaper och personlighet – samt av gruppens sammansättning. Grundkurserna leds av erfarna gestaltterapeuter.

När Kursinternat 7-10 september, 19-22 oktober, 23-26 november 2017 samt 11-14 januari 2018. Vi startar med lunch på torsdagen och avslutar efter lunch på söndagen.

Kursledare Stina Stemme och Ulf Klingvall
Ulf är socionom och gestaltterapeut sedan 25 år, träffar par, individer och grupper. Han är lärare på Gestaltakademins utbildningar. Ulf är utbildad inom sexologi, coaching, grupp, handledning och går sista året på en treårig traumautbildning. E-post: u.klingvall@telia.com Mobil: 070-642 18 30. Stina är Gestalt- och traumaterapeut (SE - Somatic Experiencing) och jobbar gärna via kroppens uttryck där medveten närvaro i nuet är centralt. Stina arbetar ävenmed handledning/coachning och grupp-/ledarskapsutveckling där hon kombinerar gestalt och SE med sina erfarenheter som projektledare i IT-branschen. Gestaltterapeut (MSc) samt Civilingenjör (MSc) och verksam med egen praktik, individuellt och i grupp, i centrala Göteborg. För mer information se www.stemmesamtal.se E-post: stina@stemmesamtal.se Mobil: 076 – 228 34 43

Kontakt och anmälan

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.