Annika Ramström

Figura Terapi & Handledning

Inriktning

Personlig utveckling, kris- och sorgebearbetning, trauma, stress, parterapi, coachning, existentiella frågor, konflikthantering, ungdomar, missbruk, beroende, mindfulness.

Om mig

Jag är Socionom, Gestaltterapeut och Somatic Experience Practitioner. Jag har flera vidareutbildningar; en kortare kognitiv utbildning som anordnades via Sahlgrenska Universitetssjukhuset, en mindfulnessutbildning för professionella och en återfallspreventionutbildning.

Under drygt 12 år har jag varit anställd som kurator inom Sahlgrenskas kvinnosjukvård. Idag har jag egen mottagning och på deltid arbetar jag på Stadsmissionens öppenvårdklinik för missbruk och beroende. Kuratorsarbetet har gett mig en bred erfarenhet från olika livssituationer som handlar om livskriser, relationskriser, abort, fertilitet, sorg, stress, ångest, akut kris och missbruk. Jag har mött människor unga som gamla, alla olika socialgrupper, olika sexuella läggningar, många olika nationaliteter och religioner. Oavsett vilka vi är eller vad vi har med oss, är det mötet och dialogen med tyngdpunkt i nuet, som är utvecklande och hjälper oss att komma vidare i livet. 

Mottagning

  • Gata: Sankt Pauligatan 5
  • Stad: Göteborg
  • Län: Västra Götalandsregionen
  • Telefon: 0709-925957
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.