Cecilia Falk

Human Transformation, i Stockholm eller Mariefred

Inriktning

Min strävan är att vara ett stöd som uppmärksammar hela dig och din situation. Tillsammans skapar vi en tydlighet om dina förutsättningar, tidigare erfarenheter och därmed också dina möjligheter till val. 

De möten jag har haft så här långt med det gestaltiska förhållningssättet har varit fyllda av värme och respekt.

I mitt arbetsliv har jag länge att arbetat med männsikor som behöver stöd för att att hitta en nya väg framåt. Kontakten med kroppen och att kunna uppmärksamma val och möjligheter är bra vägvisare, tillsammans med att aktivt få pröva nya tankar och beteenden.

Om mig

Jag har många års erfarenhet av att arbeta med samtal och att stödja männsikor i olika delar av livet. I botten har jag en Magister som beteendevetare. Under åren har jag arbetat i olika positioner, från rehabiliteringskonsult, coach till ansvarig för projekt och affärsområden. Bland annat har jag arbetat med grupper och individer med stresshantering och förberedelse för ett nytt arbetsliv.

Utöver det är jag lärare i Qi Gong och har utövat zenbuddism i flera år. Yoga har jag utövat sedan slutet på 90-talet. Stillhetsrörelse har varit en viktig del för både min personliga utveckling men även i mitt arbete. Det andliga fokuset som de här perspektiven kan bidra med har ändrat mig på djupet.

Jag är verksam i både Stockholm och Mariefred.

Mottagning

  • Gata: Nygatan 18
  • Stad: Mariefred
  • Telefon: 073-330 19 93
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mottagning 2

  • Adress: Katarina Bangata 70
  • Stad: Stockholm

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.