Cina Friberg Frank

Friberg Frank AB

Inriktning

Jag är auktoriserad gestaterapeut och certifierad handledare på gestaltteoretisk grund. Jag har kompletterat min utbildning som gestaltterapeut med Imago relationsterapi, en metod som används i parterapi. Jag är också utbildad inom Somatic Experiencing som är en kroppinriktad behandlingsform vid stress och trauman. Utöver detta har jag fördjupat mig i existentiella frågor och är certifierad existentiell coach och diplomerad existentiell samtalsledare för grupper.

Jag är född 1959, har tre vuxna barn och har jobbat i den offentliga sektorn inom såväl vuxenpsykiatrin som barn- och ungdomspsykiatrin. Jag har också många års erfarenhet som chef och ledare inom näringslivet. Områden som utbildning, ledar-/grupputveckling, rekrytering, förändringsarbete, rehabiliteringsfrågor och individuella stöd-/coachningssamtal har då varit en naturlig del av min vardag.

 

Om mig

Jag har en Msc i Gestaltpsykoterapi (2006), är auktoriserad gestaltterapeut och är engagerad i Gestltakademin i Skandinavien både som handledare och ubildningsterapeut. Jag är också Somatic Experiencing Practitioner, Imago relationserapeut, diplomerad traditionell coach, existentiell coach och existentiell samtalsledare för grupper.

Mottagning

  • Gata: Frejgatan 32
  • Stad: Stockholm
  • Telefon: 0704-91 25 99
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mottagning 2

  • Adress: Rödabergsgatan 3
  • Stad: Stockholm

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.