Daniel Danielsson

Vegamot AB

Inriktning

Arbetar med gestaltterapi och Emotionellt Fokuserad Terapi för par. Även för par där det finns missbruk eller beroende. Lång erfarenhet och speciella kunskaper i arbete med missbruk och beroende, samt att utbilda och handleda professionella inom området. 

Utbildning och handledning särskilt för människor som möter beroende i sin yrkesroll. 

Beroende finns som kemikst beroende och processberoende vilket handlar om tvångsmässigt och osunt förhållande till mat, sex, arbete, träning, skärmar (datorer) med flera i övrigt sunda aktiviteter. 

Om mig

Utbildad bildkonstnär på Island (1984). Flyttade med familj till Sverige 1988. Mer än 30 års erfarenhet som terapeut och 15 som utbildad gestaltterapeut. Utveckalt flera behandlingsprogram och utbildat personal inom missbruk och beroende både i offentlig och privat regi. Har tagit fram humanisktisk behandlingsassistentutubildning i samarbete med Kunskapslyftet. Drev eget behandlingshem (Kraftaverk) för beroende i flera år. Arbetat med familjebehandling och medberoendebehandling. Haft mottagning för individer och par i Falun sedan 1992. Även erbjudit gruppterapi under samma tidsperiod.

Är nu särskilt intresserad av EFT, Emotionellt Fokuserad Terapi för par även för par där det finns missbruk/beroende. Anknytningsteori, det vill säga hur människor förhåller sig till sig själva i relation till andra finns som grund i allt arbete med människor vare sig det handlar om en ung man som fastnat i mönster av kriminalitet och missbruk eller par som kämpar med att komma nära varandra eller individ som söker stärka sin självkänsla. 

 

Mottagning

  • Gata: Kaserngården 4
  • Stad: Falun
  • Län: Dalarna
  • Telefon: 0703-34 13 75
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.