Ebba af Ekenstam Lundblad

Stockroseriet / Holyoke

Inriktning

Jag arbetar med många olika frågeställningar, det kan handla om stress, nedstämdhet, relationssvårigheter, ångest, livskris, arbetsrelaterade problem eller konflikter och livsfrågor kring hur det är att vara människa i den värld vi lever i.

Med goda erfarenheter av samtal online, t ex via Teams eller per telefon, finns också sådan att tillgå för de som föredrar detta. Med en internationell bakgrund samtalar jag gärna på engelska.

Om mig

Jag är utbildad och certifierad Gestaltterapeut och diplomerad ICF coach.

Sedan 2012 är jag verksam med samtalet och mötet som verktyg och erbjuder individualterapi, coachning- och stödsamtal. Mitt arbete och förhållningssätt bygger på gestaltteoretisk grund och är i enlighet med Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuters och ICF's riktlinjer och värdegrund.

Andra områden jag arbetar med är omställning i arbetslivet som rådgivare och med coaching uppdrag för stiftelser som arbetar med stöd till privata och statligt anställda tjänstemän i omställning till ny sysselsättning.

Mitt stora intresse för människan och mötet har varit vägledande för mitt utbildningsval. Jag ser till helheten och människan i sitt sammanhang och med nuet i fokus undersöker vi tillsammans vad som sker i möte med omvärlden.

 

Mottagning

  • Gata: Hälsoporten, Frejgatan 32, 2 tr
  • Stad: Odenplan, Stockholm
  • Län: Stockholm
  • Telefon: 0709-86 20 24
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.