Eva MacArthur

Gestalttema EM

Inriktning

Att mötas är livskraften för oss människor. Vi vet att människan från födelsen söker en relation, en annan människa, med vilken hon kan uppleva närhet. I ett sådant möte - både som nyfödd och senare i livet - växer och förnyas båda.

Som gestaltterapeut ser jag mötet med klienten som en helande kraft. Det är när vi känner oss berörda, som vi kan se livet i nytt perspektiv. De flesta av oss minns sådana ögonblick, när vi blivit sedda, hörda och bekräftade som den vi är - utan krav. I sådana möten kan vi få kontakt med de känslor, minnesbilder och föreställningar som ligger bakom våra uppfattningar och våra kroppsliga spänningar. Vi kan få ökad insikt om hur vi gör våra val. Vi känner oss lättade. En förutsättning är att vi känner tillit och trygghet. Då kan vi låta alla sinnen vara öppna och det kan bli ett personligt möte - "själ till själ". Då kan vi våga försöka lära känna oss själva och bli medvetna om vad som verkligen är viktigt i livet. Ja, du får en chans att utforska hur det är att vara just den människa som är du.

Om mig

Jag har en masterexamen i gestaltterapi och är utbildad socionom. Under senare år har jag fördjupat mina kunskaper om existentiella frågor. Jag har ett långt och rikt yrkesliv, där jag förutom gestaltterapi arbetat med människor inom statlig förvaltning och inom psykiatrin. Jag arbetar på svenska och på engelska

Mottagning

  • Gata: Hälsans Hus, Fjällgatan 23B
  • Stad: Stockholm
  • Telefon: 0709 - 24 25 38
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.