Fanny Isnard Persson

En tid för sig

Inriktning

Är det någonting du vill förändra i ditt liv, i dig? Upplever du en livskris? En förlust? Vill du göra en inre resa, utforska dig själv, och hitta egna inre resurser? Öka din självkänsla? Förbättra dina relationer? Är du stressad, deprimerad? Har du det svårt att hantera dina känslor? Att verkligen vara lycklig? Känns det som om ditt liv bara rinner mellan dina fingrar? Eller vill du bara lära känna dig själv bättre?

Då behöver du säkert en tid för dig!

Om mig

Jag är en fransyska, gift med en svensk, bosatt i Osby, mamma till tre pojkar... och förälskad i mänskligheten!

Jag har haft olika jobb som alla har haft med människor och stödjande att göra: NGO (bistånd), rättvis handel, stöd till sociala och solidariska företag och föreningar, assistent för en synskadad, klassassistent med mera. De senaste 20 åren i mitt liv har jag intresserat mig för personlig utveckling  – meditation och avslappning, non-violent communication, föräldraskap etc.

Jag har enskilda klienter i gestaltterapi och har hållit i många olika grupper (terapi och icke-terapi). Just nu erbjuder jag fler grupper: Skapa din inre balans, Sorg, Stress. Jag erbjuder även "Take care of yourself week-end". Jag har även gått steg 1 i mindfulness lärarutbildning. Mer info på min hemsida.

Språk: svenska, English, français

"En tid för sig" ligger på en naturnära gård i Osby. Kom till ett lugnt och avkopplande ställe! Möjlighet att sova i gästhuset.

Osby ligger i Skåne i mitten av triangeln: Älmhult, Kristianstad, Hässleholm. Direkt tåg från Hässleholm, Älmhult, Växjö, Malmö, Lund... Buss 545 från Kristianstad.

Mottagning

  • Gata: Kråkeskogsvägen 29
  • Stad: Osby
  • Län: Skåne
  • Telefon: 0707-33 66 09
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.