Fanny Isnard Persson (student)

En tid för sig

Inriktning

Eftersom jag är under utbildning så tar jag ut ett reducerat arvode och får kontinuerlig handledning via mitt utbildningsinstitut GIS - Gestaltinstitute of Scandinavia.

Är det någonting du vill förändra i ditt liv, i dig? Vill du göra en inre resa, utforska dig själv, och hitta egna inre resurser? Förbättra dina relationer? Eller har du det svårt att hantera dina känslor? Att verkligen vara lycklig? Känns det som om ditt liv bara rinner mellan dina fingrar? Eller vill du bara lära känna dig själv bättre?

Då behöver du säkert en tid för dig!

Om mig

Jag är en fransyska, gift med en svensk, bosatt i Osby, mamma till två pojkar... och förälskad i mänskligheten!

Jag har haft olika jobb som alla har haft med människor och stödjande att göra: NGO (bistånd), rättvis handel, stöd till sociala och solidariska företag och föreningar, assistent för en synskadad, klassassistent med mera. De senaste 20 åren i mitt liv har jag intresserat mig för personlig utveckling  – meditation och avslappning, non-violent communication, föräldraskap etc.

Nu läser jag sista delen av en Gestaltterapeututbildning på "Gestalt Institute of Scandinavia" (GIS-International, Danmark) och får handledning. Jag började läsa i Frankrike och har redan läst 4 år.

Språk: svenska, English, français

"En tid för sig" ligger på en naturnära gård i Osby. Kom till ett lugnt och avkopplande ställe!

Osby ligger i Skåne i mitten av triangeln: Älmhult, Kristianstad, Hässleholm. Direkt tåg från Hässleholm, Älmhult, Växjö, Malmö, Lund... Buss 545 från Kristianstad.

Mottagning

  • Gata: Kråkeskogsvägen 29
  • Stad: Osby
  • Län: Skåne
  • Telefon: 0707-33 66 09
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.