Kristina Elgenstierna

GestaltStudion Familjemottagning AB

Inriktning

Jag har de sedan tidigt 90-tal arbetat med kris, sorg, trauma, panikångest och depression, samt familjebehandling inom cancervården och sorgbehandling vid komplicerade sorgprocesser – såväl akut som oförlöst sorg. Arbetar även med processhandledning sedan 1994 för grupper inom kommun, landsting, företag och organisationer, samt som familjehemskonsult inom kraftigt förstärkt familjehemsvård. 

Om mig

Jag har en bakgrund som kurator inom Örebro Läns Landsting sedan 80-talet, har arbetat på hematologen och med familjebehandling inom cancervården sedan ett 20-tal år tillbaka. Jag är grundare och VD för GestaltStudion i Örebro vars vision är att människor ska kunna leva med så få skador som möjligt vid cancer, sorg och trauma, och att omgivningen ska klara av att finnas med i situationen. Startade 1999 Sorgbehandlingsgruppen för oförlösta sorger som jag fortfarande driver. Sorgbehandlingsgruppen är en verksamhet som idag finns på Traumamottagningen, Högspecialiserad vård, Psykiatriförvaltningen, Örebro Läns Landsting.

Diplomerad Mindfulnessinstruktör 2012. 4-årig Master of Science In Gestalt Psychotherapy,
1999 – 2003, Masterexamen 2005, Gestalt Akademin i Skandinavien i samarbete med University of Derby, England. Socionomexamen, 1981.

Mottagning

  • Gata: GestaltStudion Familjemottagning, Oskarsvägen 16B
  • Stad: Örebro
  • Telefon: 0702 - 08 45 55
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.