Malin Norrvi

Malin Norrvi Dialog & Utveckling

Inriktning

INRIKTNING: Livskris, stress och trauma, anknytningsproblematik samt relations- och familjeproblematik. Kroppsorienterad stresshantering och traumabearbetning (Somatic Experiencing). Handledning och utveckling av chefer, nyckelpersoner och grupper. 

SPRÅK: Tar emot även norsk-, dansk- och engelsktalande klienter.

JAG SOM TERAPEUT OCH SAMTALSPARTNER: Mitt förhållningssätt präglas av helhetssyn, upplevelsebaserat utforskande och trygga gränser tillsammans med lyhördhet, acceptans och en genuin vilja att förstå din upplevelse. Min utgångspunkt är att alla känslor och beteenden - hur knepiga de än kan verka på ytan - är kloka och rationella på sitt sätt och går att förstå, bara man ser bakgrunden.

I våra samtal finns jag med både som terapeut och medmänniska och anpassar mig till ditt tempo och dina behov. Beroende på situationen kan jag vara både stöttande och utmanande. Vi arbetar med det utforskande samtalet som bas, med stor nyfikenhet på vad som gömmer sig bakom orden. För att nå det som finns på djupare nivåer riktar vi på olika vis uppmärksamheten mot kroppsförnimmelser och rörelser liksom känslor, bilder och tankar.

När det passar lyfter jag in olika teorier och modeller för att ge en referensram, visa hur vi människor fungerar och ge dig möjlighet att förstå dig själv ännu bättre.

Om mig

- Dipl. Gestaltterapeut från Gestaltakademin i Skandinavien och MSc Gestalt Psychotherapy från University of Derby, UK. Min mastersuppsats handlade om styvfamiljer och om att bli styvmamma.

- Vidareutbildning till Somatic Experiencing Practitioner (SEP). Somatic Experiencing (SE) är en kroppsorienterad metod för stresshantering och varsam bearbetning av chock, trauma och posttraumatisk stress. Du kan läsa mer om SE och arbetssättet på min hemsida.

- Dipl. Professionell Coach (ICF).

Jag har en bred yrkesbakgrund och är från början civilekonom med inriktning på organisation och ledarskap. Många års erfarenhet som utbildare, projektledare, verksamhetsutvecklare och konsult i näringslivet och frivilligsektorn, även internationellt. I samband med terapeututbildningen arbetade jag några år som skötare inom allmän- och akutpsykiatrin. Åren 2008-2013 var jag parallellt med min egen verksamhet studierektor för Gestaltakademin i Skandinaviens långa utbildningar, Dipl. Gestaltterapeut och Dipl. Gestaltpraktiker i Organisation.

Mottagning

  • Gata: Pontonjärgatan 12
  • Stad: Stockholm
  • Telefon: 070-712 27 31
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.