Petra Juneholm

Contactvis AB - Örebro & Nora

Inriktning

Individuell Gestaltpsykoterapi. Affektfokuserad psykodynamiskterapi, Parterapi.enligt EFT (Emotionally Focused Couple Therapy) och Traumaterapi enligt Lifespan Integration och Somatic Experience. Jag har även en steg 1 utbildning i KBT. Arbetshandledning ärende/process i grupp eller individuellt. Existentiella samtal. Förändringsprocesser. Etik, bemötande och människosyn. Välkommen!

Om mig

Jag studerar för närvarande till Leg Psykoterapeut på SAPU och min grundutbildning är fil kand Beteendevetenskap, Auktoriserad Diplomerad Gestaltterapeut med en 4 årig Gestaltpsykoterapi utbildning samt 2 årig Gestaltpsykoterapi utbildning (advance) i psykopatologi samt en steg 1 KBT utbildning. Jag har även utbidlning i Emotionallay Focused Parterapi och traumaterapiutbildning.

Min första kontakt med Gestaltterapi var 1996 då jag gick en grundkurs. Därefter har jag fortsatt att förkovra mig i existentiella frågor och vad som får oss att må bra och vad som hjälper oss att "komma upp ur hålet" och våga möta verkligehten som den är igen.

Idag arbetar jag med psykoterapi (enskilt och med par) och med traumaterapi och har två mottagningar, en i Krämarhuset centralt Örebro samt en i Nora som ligger 3 mil norr om Örebro. Jag har även arbetshandledning för chefer och arbetsgrupper inom skola, socialt arbete och arbetsledning (enskilt eller i grupp).

De flesta som kommer till mig har bekymmer med stress, utmattning, depression, ångest och relationsbekymmer och traumatiska upplevelser (chock, PTSD, utvecklingstrauman).

Jag har sekretess och ansvarsförsäkring. Jag går kontinuerligt i egen handledning.

Mottagning

  • Gata: Drottninggatan 29, Krämarhuset i Örebro
  • Stad: Örebro
  • Län: Örebro län
  • Telefon: 070-793 59 00
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mottagning 2

  • Adress: Prästgatan 40, Kv Bryggeriet, Nora
  • Stad: Nora
  • Län: Örebro Län

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.