Philip Ronne

Förändring - att vara i rörelse

Inriktning

Gestaltterapi för mig är att fokusera på mötet mellan dig och mig, här och nu. På det som är. På att lära känna dig själv i kontakten med en annan människa. För att få verktyg som hjälper dig att stå upp för dig själv och hitta ditt självstöd.

Jag har en av mina bakgrunder från teatern och det som fångade mig där var närvarokänslan under en repetition, när man i kontakt med en annan människa fick vingar, när allt var möjligt, här och nu. Samma känsla upplever jag i terapin, att genom att acceptera det som varit, bli fri att förändra det som är. Att våga vara i sig själv, att hitta sina gränser och att kunna stå upp för dem.

Att ge dina fantasier, rädslor, drömmar o.s.v. fysisk plats i rummet, att få möta dem, lära känna dem, utmana och bli utmanad med mig som stöd och bollplank är hur jag skulle beskriva mitt sätt att arbeta.

Lekfullhet och ärlighet är också viktigt för mig.

Om mig

Jag är sedan 2014 diplomerad Gestalterapeut från GIS-International. Jag har tidigare, sedan 25 år tillbaka, varit verksam inom Omvärderande Parsamtal (Re-evaluation Counseling)

Jag är också utbildad teaterregissör från Dramatiska Institutet.

Har inom teaterns område gjort flera uppsättningar som berör män och våld utifrån ett perspektiv att förstå och synliggöra hur sexismen också skadar män.

Har arbetat som volontär på Stadsmissionens mottagning för unga män och på en chatt för unga killar som heter Killfrågor och drivs av Män för jänställdhet.

Förutom att ta emot klienter, individuellt eller i par. så leder jag också s.k. Pappagrupper på olika BVC i Stockholms län.

I also take english speaking clients.

Mottagning

  • Gata: Timmermansgränd 1
  • Stad: Stockholm
  • Län: Stockholm
  • Telefon: 0706-40 54 56
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.