Thomas Sonefors

Inriktning

Jag är Gestaltterapeut.
Jag har jobbat som operasångare i över 20 år och även som kroppsterapeut. För en par år sedan började jag jobba med en astma-klient och blev oerhört intresserad av andningens påverkan i psykoterapin varvid jag utbildade mig till andningsinstruktör där jag tar in kunskap från flera olika inriktningar.
Med denna kunskapsgrund ägnar jag mig åt samtalsterapi med ett inkännande av kroppens många uttryck och möjligheter. Tillsammans utforsskar vi en helhet i tillvaron och ett meningsskapande och relations-inriktad terapi.

Jag har också kommit att intresserad mig för antidepressiva läkemedel och arbetar. med Riksförbundet för hjälp åt läkemedels- & narkotikabrukare (RFHL) i Göteborg.

Jag arbetar med allt från oro, ångest och existentiella Kriser och de kroppsliga uttryck som följer såsom obalanser i energi och andningssvårigheter mm.

Om mig

Jag examinerades vid Gestaltakademin i Skandinavien 2017. Min yrkesbakgrund har jag bl.a. i musik- och teatervärlden. Jag arbetar på svenska och engelska.

Jag är utbildad kroppsterapeut och andningsinstruktör och har därogenom stor erfarenhet av att jobba med kropp och fysiska förutsättingar såsom astma, smärtsyndrom och oro. Våra kroppar är fantastiskt uttrycksfulla och viktiga redskap i vår strävan efter ett gott liv.

jag ger också kurser i andning till individer och grupper.

Mottagning

  • Gata: Första Långgatan 12
  • Stad: Göteborg
  • Län: Västra Götaland
  • Telefon: 0706-22 72 24
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.