Ann Eberstein

Ann Eberstein AB

Inriktning

Individualterapi, gruppterapi (tilsammans med Jarinja Thelestam-Mark) och parterapi. Jag erbjuder också föreläsningar om: Uddaskapets styrka, Ickeperfekt föräldraskap och Att acceptera det vi inte står ut med. Läs mer på min hemsida www.anneberstein.se

Jag håller också i studiedagar för lärare, tillsammans med Siv Eriksson, på temat att öka utrymmet för mänsklighet i lärarrummet, för att på så vis indirekt öka utrymmet för eleverna.

Om mig

Jag blev färdig gestaltterapeut 2010. Jag tycker att gestaltterapi är en fantastisk terapiform som helt utgår från var och ens egen förmåga till läkning. Jag arbetar deltid på en skola på ett behandlingshem för ungdomar med psykosociala problem, och arbetar också i en kolloverksamhet för barn som socialtjänsten placerar där. Jag har ett stort engagemang för frågor som rör allas rätt till en plats i samhället och i världen. 

Jag är intresserad av genusfrågor och av att oavsett komplexitet stå för allas lika värde. Jag ser världens stora smärtor - och hyser ändå hopp.

Mottagning

  • Gata: Hälsans Hus, Fjällgatan 23 B
  • Stad: Stockholm
  • Telefon: 0704-18 56 48
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.