Artiklar, forskning och litteratur

Här hittar du texter och länkar vi finner intressanta för dig som vill orientera dig inom det fält som gäller tankar, forskning, debatt och litteratur som berör gestaltterapin.

CORE – projektet

Har du sett SAG:s FoU-ansvarige Petra Juneholm stolta brev och inbjudan att delta i det stora forskningsprojekt på gestaltpsykoterapi som professor Rolf Holmqvist vid Linköpings Universitet står bakom? Vi behöver tillsammans få in ett underlag på minst 200 klienter innan denna unika studie kan dra igång – den första i sitt slag i Sverige! Du behöver alltså inte på egen hand bidra med 10 egna klienter som det lite missvisande stod i det första informationsbrevet som gick ut. Så, du som tvekar – inte tror att du har nog många klienter, tillräcklig erfarenhet eller kunskap i diagnostik – skicka ett mejl till Petra Juneholm som berättar allt du behöver veta för att kunna ta ställning.

Lyssna på radioinslaget Öppna terapirummet för forskning med Rolf Holmqvist för att höra varför han tycker att det är så viktigt med psykoterapiforskning. Och det är här din erfarenhet och kompetens kommer in!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *