Hej, kul att du hittat hit!

På insidan rör du dig i samma menyer och bland samma artiklar som på den publika utsidan. Nästan! Det finns några väsentliga skillnader.

  • Rubriken Medlem i menyn syns bara för dig som är inloggad. Bakom den rubriken hittar du dokument och texter som rör dig och ditt medlemsskap. Här hittar du också loggan som du är fri att använda i dina publikationer, på din hemsida, e-post etc under din auktorisation.
    Här ligger också vår nya folder om gestaltterapi som du kan skriva ut och sprida.
  • Bakom rubriken Dokument tillgängliggörs dokument som bara medlemmar har behörighet att se och ta del av. Här kommer du längre fram att kunna ladda upp verifikationer rörande din auktorisation. Dessa kommer enbart vara synliga för styrelsen.
  • Bakom rubriken Kalendern hittar du workshops/fortbildningar/föreläsningar/nyheter/event etc som riktar sig till dig som medlem, gestaltterapeut eller vän av gestalt. Här kan också du lägga upp egna workshops/fortbildningar/föreläsningar som du arrangerar och som riktar sig antingen till andra medlemmar, till klienter eller en större allmänhet. Vem som ska se vad, väljer du i samband med att du lägger upp händelsen. Alla event som du lägger upp kommer att synas i kalendern på startsidan och på olika sätt på hemsidan.

Problem?

Går du vilse i menyerna, stöter på problem, tycker vi formulerar oss uppåt väggarna eller vill uppmärksamma oss på något som inte fungerar som det ska – kontakta Philip» som är vår webb- och medlemsansvarige. Han hjälper dig gärna.

Tills dess, välkommen att ta plats och utforska vår sida!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *