Annika Ramström

Figura Terapi & Handledning

Inriktning

Personlig utveckling, kris- och sorgebearbetning, trauma, stress, parterapi, coachning, existentiella frågor, konflikthantering, ungdomar, missbruk, beroende, mindfulness.

Om mig

Jag är Socionom, Gestaltterapeut och Somatic Experience Practitioner. Jag har flera vidareutbildningar; en kortare kognitiv utbildning som anordnades via Sahlgrenska Universitetssjukhuset, en mindfulnessutbildning för professionella och en återfallspreventionsutbildning.

Under drygt 12 år har jag varit anställd som kurator inom Sahlgrenskas kvinnosjukvård. Under 6 år har jag haft anställning på Stigbergskliniken där jag arbetat med människors önskan om att leva sitt liv utan missbruk. Kuratorsarbetet har gett mig en bred erfarenhet från olika livssituationer som handlar om livskriser, relationskriser, abort, fertilitet, sorg, stress, ångest, akut kris, missbruk och beroende. Idag arbetar jag på heltid med egen mottagning. Jag har mött människor unga som gamla, alla olika socialgrupper, olika sexuella läggningar, många olika nationaliteter och religioner. Oavsett vilka vi är eller vad vi har med oss, är det mötet och dialogen med tyngdpunkt i nuet, som är utvecklande och hjälper oss att komma vidare i livet. 

Mottagning

  • Gata: Sankt Pauligatan 5
  • Stad: Göteborg
  • Län: Västra Götalandsregionen
  • Telefon: 0709-925957
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.