Christel Segander

Lotsudden AB

Inriktning

Jag vill bidra med inlevelse och värme och skapa ett tryggt rum där du kan känna dig fri att ta upp dina personliga frågor. Jag har specialiserat mig på stress- och traumabehandling. Några områden som kommit att intressera mig särskilt är adoption och anknytningsproblematik. Jag har kris- och stödsamtal vid akuta skeden i livet. Tar också emot par och familjer, ibland tillsammans med en kollega.

Gestaltmetodiken är basen, med relationen i fokus. Det är i mötet som förändring kan ske.

Om mig

MSc i Gestaltpsykoterapi vid Gestaltakademin i Skandinavien och University of Derby. Diplomerad SE Practitioner vid Somatic Experience Institutet i Sverige. Diplomerad ICF Coach. Konsultutbildningar vid SIPU och Arbetskonsulter AB, Gestaltmetodik i Organisation, GA, Organisationsutbildning, Sean Gaffney.

Lite om min bakgrund: Med beteendevetenskap som bas har jag arbetat med utbildning under flera år. Därefter som internkonsult i privat sektor i nio år. Har chefserfarenhet från mediabranschen i offentlig sektor och från icke vinstdrivande stiftelse. Många års erfarenhet av arbete med ledarutveckling och förändringsprocesser.

Senare i livet valde jag att vidareutbilda mig till Gestaltterapeut, då jag fann det givande och meningsfullt att arbeta med människan och livsfrågorna. Det har utvecklat mig både personligt och professionellt och det är idag min huvudsakliga inriktning.

Mottagning

  • Gata: Timmermansgränd 1
  • Stad: Stockholm
  • Telefon: 070-373 44 11
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.