Christina Rongedal

Christina Rongedal

Inriktning

Mitt klientarbete består av individ, par och grupp. Tillit, nyfikenhet och närvaro är tre centrala begrepp i mitt sätt att arbeta. I terapin utforskar vi tillsammans hur det går till att få klienten må som hen gör. Finns det kanske flera sätt att vara på som kan bidra till den förändring klienten känner behov av? Det hela handlar om att bli mer medveten om sig själv i relation till livets alla delar. Då kan man göra medvetna val som utgår från det aktuella behovet.

Som handedare för individ och grupp, ligger fokus på att öka medvetenheten om hur vi påverkas och påverkas i den situation vi befinner oss. Hur kan individen och gruppen bidra på ett sätt som utgår från det situationen kräverr, snarare än att göra som vi alltid gort? Att upptäcka skillnaden mellan att ingå (närvaro/ansvar) och pågå (vana/oklart ansvar).  

Om mig

Jag är gestaltterapeut (MSc), med mottagning i Gamla Stan, Stockholm. Jag undervisar också blivande terapeuter på Gestaltakademin. Under några år var jag studierektor på samma akademi. 

Erfarenhet av ätstörningsproblematik, verksamhetsutveckling, projektledning, information, utbildning samt journalistik. Utbildningar utöver Master in Gestalt Therapy; fil kand statsvet, projektledarutbilding, stresshantering (KI), konflikthantering samt journalistutbildning.

Jag är också organisationskonsult hos TwoTrust (delägare) och Norlin & Partners.

Mottagning

  • Gata: Johannesgränd 2, Gamla Stan
  • Stad: Stockholm
  • Län: Södermanland
  • Telefon: 0730-71 95 11
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.