Fredrika Sandell

Sandell Utveckling

Inriktning

Mitt intresse för kommunikation, hållbarhet och mänskliga relationer fick mig att för ett antal år sedan vilja få mer kunskap om hur det mänskliga samspelet kan utvecklas. Jag var trött och besviken på en värld som jag upplevde som många gånger krass och ytlig med en ökande ohälsa hos människorna som konsekvens. Jag ville vara en av dem som beredde mer utrymme för hela människan. Då hittade jag Gestalt.

Acceptans och nyfikenhet är två nyckelord för mig. Genom min acceptans av det som är och av dig och mig som vi är, stödjer jag dig att acceptera dig själv som den unika person du är. Det öppnar upp för modet att våga vara nyfiken på vad vårt möte kan leda till för förändring och utveckling.  

Om mig

Jag är diplomerad gestaltterapeut vid GIS-International i Danmark 2016. Jag arbetar på svenska och engelska. 

Min grundutbildning är som civilekonom vid Stockholms universitet och yrkesbakgrunden är från stora globala organisationer i privata näringslivet. Jag har mångårig ledarerfarenhet inom försäljning, marknad och kommunikation i finans- och försäkringsbranschen samt har varit del i ledningsgrupp. 

Sedan ett antal år tillbaka är jag engagerad i Frisk & Fri - Riksföreningen mot ätstörningar. Jag håller workshoppar och föreläser för ungdomar och vuxna i skolor, inom idrottsföreningar och på arbetsplatser, leder stödgrupper, är mentor samt har suttit i styrelsen för Stockholms lokalavdelning. Jag jobbar idag dessutom med utbildning för volontärerna i föreningen.

Förutom att ta emot individuella klienter har jag lett grupper i stresshantering, personlig utveckling och kreativitet. Jag har också arbetat med grupp- och ledarutveckling i olika organisationer samt handlett arbetsgrupper verksamma inom socialpsykiatrin. 

 

Mottagning

  • Gata: Timmermansgränd 1
  • Stad: Stockholm
  • Telefon: 070 - 327 64 09
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.