Helén Söderqvist

Här & Nu

Inriktning

Min kombination terapeut, skådespelare och pedagog gör att jag på ett unikt sätt kan möta klienter och grupper, och skapa en djup, öppen, lekfull och kreativ miljö för individen och gruppen att växa, och ta tillvara på sina unika förmågor. Varje person har en potential som de ofta inte utnyttjar till fullo. Att bli medveten om vad man vill och att komma i kontakt med sig själv och med andra, gör att man växer som människa. Jag arbetar också med fokus på kroppen, vilket gör terapin mer verkningsfull.

Jag är nu certifierad Embodiment therapist och arbetar med Embodied Imagination. En metod där man med hjälp av minnen och/eller drömmar kommer man åt det undermedvetna och när de förkroppsligas kan förändring uppstå.

Jag arbetar också med empatiskt ledarskap och konflikthantering på arbetsplatser och med ledare. Hör av er så kan jag skräddarsy ett upplägg efter företagets behov.

Om mig

Jag är diplomerad och auktoriserad gestaltterapeut och utbildad skådespelerska, dramapedagog och pedagog för skådespelare och artister. Jag är också certifierad Embodiment therapist och arbetar med Embodied Imagination (drömarbete). Jag arbetar som gestaltterapeut med enskilda klienter, med grupper i personlig utveckling och med ledarskap och konflikhantering på arbetsplatser. Jag arbetar också på Göteborgs universitet och föreläser och arbetar med workshops i gruppdynamik, ledarskap och konflikthantering.

Mottagning

  • Gata: Holi Pilgatan 2 a
  • Stad: Göteborg
  • Telefon: 0704-48 45 26
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.