Lena Söderlind

Inriktning

Att gå i terapi är ett sätt att närmare titta på sig själv och på hur man samspelar med omgivningen.
För att bli medveten om sig själv och sina beteendemönster behöver vi stanna upp och lyssna till oss själva. Lägga märke till kroppens signaler, använda sinnena, märka vad som pågår just nu. Inte hur det borde vara eller hur det brukar vara utan hur det känns just nu. Bli medveten om vilka tankar som rör sig i huvudet, hur den inre dialogen egentligen låter.

I terapin gör vi detta utan värderingar. Den ökade medvetenheten öppnar möjligheter att göra andra val än hittills.

Jag startar kurser i personlig utveckling löpande under året, både för de som vill gå intensivt i grupp för första gången och för de som gått en grundkurs och vill gå vidare med sin personliga utveckling. Kontakta mig för datum för nästa kursstart. Vill du själv utbilda dig till terapeut är du välkommen att titta in på hemsidan: www.samtalsterapiutbildning.se

 

Om mig

Jag är diplomerad gestaltterapeut och legitimerad lärare. Förutom att arbeta som terapeut undetrvisar jag på terapeututbildningen på Gestaltakademin i Skandinavien (GA), jag håller också kurser i personlig utveckling och har ett institut i Skåne som anordnar terapeututbildningar.

Som terapeut tror jag på helandet i det mänskliga mötet och på att den ökade medvetenheten om oss själva, hjälper oss att hitta nya vägar att gå i livet. Jag vill vara med dig på din upptäcktsfärd och stötta dig i att finna din egen väg att gJå.

Jag har lång erfarenhet av arbete med människor, unga såväl som vuxna och jag har gedigen erfarenhet inom ledarskap.

Jag har en fördjupad utbildning inom sorgbearbetning från Ersta-Sköndals högskola och tar emot dig som behöver stöd i det akuta skedet och/eller i det längre perspektivet.

Jag har under flera år uansvarat för gestaltterapeutprogrammet på Gestaltakademin.

Jag är också  steg1-utbildad i psykoterapi med inriktning i KBT och affektfokuserad terapi.

Jag erbjuder gestaltterapi, samtalsstöd, personlig utveckling och handledning. Jag arbetar med både individer, par och grupper.

Varmt välkomna

Mottagning

  • Gata: Brunnsgatan 4
  • Stad: Stockholm
  • Län: Stockholms län
  • Telefon: 0731-56 14 14
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mottagning 2

  • Adress: Bygatan 15
  • Stad: Östra Vemmerlöv
  • Län: Skåne

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.