Oscar Gonzalez (student)

gestaltpunkten.se

Inriktning

Eftersom jag är under utbildning så tar jag ut ett reducerat arvode och får kontinuerlig handledning via mitt utbildningsinstitut Norsk Gestaltinstitutt Høyskole.

Det är vanligt att vi bär på idéer och förutfattade meningar som håller oss borta från terapi. Många tror fortfarande att man måste kämpa med ovanligt svåra problem för att behöva träffa en psykoterapeut. Det är inte självklart för alla att förstå att terapi inte är något exklusivt och mystiskt som tillhör den amerikanska kulturen eller är enbart för dem som kämpar med psykisk ohälsa.

Terapi är för alla. Eftersom det är en del av livet att känna sig vilsen, ängslig eller att vara utmanad av relationer, i familjelivet eller på arbetsplatsen.

Den enda kompetensen som krävs för att kvalificera dig för terapi är att du är människa.

Om mig

Jag heter Oscar González Marizkurrena och är född och uppvuxen i Baskien. Jag är utbildad civilingenjör och jobbar idag på SVT Nyheter & Sport. Jag läser till Gestaltterapeut vid Norsk Gestatltinstitutt Høyskole i Oslo. Jag har tidigare läst på Gestaltakademin i Stockholm. Jag kombinerar mina gestaltstudier med psykologi- och psykiatrikurser vid Uppsala universitet.

Jag är också språkintresserad och har läst olika kurser på Stockholms universitet, främst franska och lingvistik och är utbildad inom musik på musikkonservatoriet Pablo Sarasate i Baskien med piano som huvudinstrument.

Då jag fortfarande är under utbildning är kostnaden för terapitimmen kraftigt reducerad (500 kr/timma). Under praktikperioden har jag handledning av en legitimerad psykoterapeut.

Jag erbjuder terapi även på engelska och på spanska.

Du kan läsa mer om mig här.

Mottagning

  • Gata: Gotlandsgatan 71
  • Stad: Stockholm
  • Län: Stockholm
  • Telefon: 0707-420563
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.