Välkommen in!

Auktorisation

Vi har precis gått in i auktorisationsperiod IV så tänk på att redan nu börja spara kvitton, intyg och verifikationer för perioden 2021-2023.

Vi hade förra perioden en del tekniska problem med länken där ni kunde ladda upp era dokument. Vi får återkomma om den, tills vidare, spar allt på ett bra ställe!

Här hittar du formulären, mallen för kollegial handledning och övrig information som du kan behöva»

Ansvarsförsäkring

Vi har ett samarbete med Gefvert som erbjuder oss bra villkor. Läs mer om de olika försäkringsalternativen som Gefvert erbjuder våra medlemmar i SAG»

Insidan och din profil

Min profil 

Är det första gången du har loggat in som medlem är det hög tid att skapa din profil, så att framtida klienter kan hitta dig.
För att komma till profilen lägger du markören över rubriken Hej medlem!» i menyn ovan, då öppnas ett fönster med länk till Min profil». Klicka på den.

Samma väg går du som redan skapat en profil och vill ändra din presentationstext, byta bild eller uppdatera dina kontaktuppgifter.
Tänk på att sköta om din profil så att dina uppgifter stämmer överens med din aktuella verksamhet!

OBS! I fälten “Kategori” eller “Primary Category” ska ni inte klicka i “Auktoriserad”, det är alla på vår hemsida (om de inte är studerande vilket framgår).

Insidan

Insidan på hemsidan ser i princip ut som den publika utsidan, men några väsentliga undantag.

  • Rubriken Medlem syns bara för dig som är inloggad. Bakom den rubriken hittar du dokument och textersom berör ditt medlemsskap. Här hittar du också loggan som du får använda i dina publikationer när du är auktoriserad gestaltterapeut, vår nya folder om gestaltterapi som du kan skriva ut och sprida.
  • Under rubriken Dokument tillgängliggörs nu dokument som bara medlemmar har behörighet att se och ta del av. 
  • Bakom rubriken Hej medlem! hittar du information om auktorisationsprocessen och dess olika perioder, samt tar dig till din profil när du vill göra ändringar.
  • Klicka in dig på Kalendern om du vill nå ut med workshops/fortbildningar/föreläsningar som du arrangerar och som riktar sig antingen till andra medlemmar eller till klienter och den större allmänheten. Vem som ska se vad väljer du i samband med att du lägger upp händelsen. Dessa kommer sedan att visas i kalendern och på startsidan.
  • Som Stödmedlem har du ingen profil som syns utåt, du har däremot tillgång till allt material som övriga medlemmar när du är inloggad.

Problem

Går du vilse i menyerna, stöter på problem, tycker vi formulerar oss uppåt väggarna eller vill uppmärksamma oss på något som inte fungerar som det ska – kontakta Philip» som är vår webb- och medlemsansvarige. Han hjälper dig gärna.

Om inte, välkommen att ta plats och utforska på vår sida!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *